Visie

 

‘Ontwerpen is mijn passie, ik vind het een uitdaging een ontwerp te maken naar de wensen van de opdrachtgever.’

Elk tuinontwerp is uniek, omdat iedereen z’n eigen wensen heeft. Wie z’n tuin laat ontwerpen door Jolanda Winters van Rocylona - Tuinontwerpen zal daar niet meteen een standaard stijl in terug vinden. Hetgeen wat wel in alle ontwerpen terug te vinden is, is de creativiteit en passie waarmee het ontwerp gemaakt is.

‘Ik hou niet van standaard en voorspelbaar; er moet een verhaal achter zitten. Dat is ook mijn uitgangspunt bij het ontwerpen van een tuin.’

Een goed doordacht ontwerp, gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever, met inachtneming van de situatie en de mogelijkheden. Zowel de materiaalkeuze als de beplanting zullen op elkaar afgestemd worden zodat alles één geheel vormt. Met oog voor detail blijft de tuin verrassend!

Alle ontwerpen zijn uniek!

Rocylona - Tuinontwerpen ontwerpt in opdracht van particulieren, bedrijven, hoveniers en architecten. Alles kan uit handen worden genomen van ontwerp tot en met de oplevering, maar het is ook mogelijk om alleen een schets, een ontwerp of beplantingsplan te kiezen. De keuze is aan u!

Samen werken we naar uw ideale tuin....

 

Jolanda Winters

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

lijn

Werkwijze

Hier vindt u meer informatie over het ontwerptraject en de mogelijkheden.

Lees meer →

 

Portfolio

Hier vindt u een fotoalbum met tekeningen en foto's van projecten.

Lees meer →

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer →

 

lijn 02